Mrkela za RTS: Rezultat 2:0 može da bude opasan

Izvor: RTS, 31.Jul.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela za RTS: Rezultat 2:0 može da bude opasan

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela pozvao je na oprez pred duel svog tima sa Helsinkijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda od 18 časova gostuje kod finskog šampiona, uz direktan prenos na našem Prvom programu.
Mrkela je u razgovoru sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dušanom Albijanićem istakao da će se igrači potruditi da protivniku ne dozvole da se rezultatski vrati.

"U ovom trenutku, ovo je za nas najvažnija utakmica. Igramo protiv ekipe koju smo pobedili u Beogradu, ostvarili povoljan rezultat od 2:0, koji može da bude i opasan. Zna se da taj rezultat može da omogući protivniku da se vrati uz određenu dozu sreće", rekao je Mrkela za RTS.
Ukoliko preskoči i ovu prepreku, crveno-bele očekuje pobednik dvomeča Kopenhagen – TNS.
Prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a tekstualni prenos meča možete pratiti na našem sajtu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.