Milojević: Ne znam kako neko misli da Liverpul nema rezultate

Izvor: B92, 23.Okt.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne znam kako neko misli da Liverpul nema rezultate

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da njegov tim očekuje još jedna izuzetno teška utakmica u Ligi šampiona.

"Crveno-beli" gostuju Liverpulu u sredu od 21 sat u meču trećeg kola Lige šampiona.

"Svaki dobar napad ide od dobre odbrane, da bi analizirali gde je to, teško je reći. Zavisiće od situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do situacije. Igramo protiv ekipe koja ima izuzetan način igre, svoj stil koji prvo treba neutralizovati, ali ćemo probati da iskoristimo svaku šansu koja će nam se ukazati sutra", rekao je Milojević.

Liverpul je dobro krenuo u godini, ali u poslednje vreme nisu u istoj formi kao onoj od početka godine do kraja leta.

"Ne znam kako gledate da nisu imali rezultate. Imaju fantastične, igraju dobro od početka i neki put kada igrate dobro ne dođe rezultat. Ali taj stil je pečat gospodina Klopa. Znajući njegov rad iz Borusije, vidimo da Liverpul u svakoj utakmici dominira i pravi šanse. Nekad u fudbalu ne dođe rezultat, ali ne znači da imaju krizu nego da dođu takvi dani", smatra trener crveno-belih.

Klop je izneo pohvale na račun igre Zvezde, odnosno kako prvak Srbije menja stil u domaćem prvenstvu i u Evropi. Dok u Srbiji napada, u Evropi se brani i to izgleda korektno. Za Milojevića je to očekivano jer je svestan gde se nalazi naš fudbal u odnosu na Evropu i "lige petice".

"Mogu da kažem da je Klop i opisao, mi u grupi imamo tri moćne ekipe. Mi smo jednostavno svesni gde se nalazi njihova prvenstva i gde su oni u odnosu na nas u fudbalu. Igramo protiv favorita i imaju veće iskustvo u svim elementima i ne bih tu posebno imao šta da dodam", kaže Milojević.

Kakva je situacija sa Vujadinom Savićem i može li biti u startnoj postavi?

"Videćete sutra", kratko je odgovorio Milojević i na pitanje kakve su šanse Zvezde da se plasira u dalju rundu poručio da nada postoji.

"Treba biti realan i sigurno nam nisu velike šanse, ali kakva da je šansa, ljudski je i sportski nadati se. Imamo još dve utakmice koje se igraju u Beogradu i jednu u Napulju. Moramo da verujemo i koliko god šansi bude bilo probaćemo da to iskoristimo", zaključuje Milojević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.