Zvezda naučila lekciju, ovo je ključ za uspeh na Enfildu?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda naučila lekciju, ovo je ključ za uspeh na ''Enfildu''?

Moe li srpski šampion sutra da priredi senzaciju?

Posle ubedljivog poraza od PSŽ-a (1:6) u prošlom kolu, mnogi su unapred prežalili ekipu Crvene zvezde i pred gostovanje Liverpulu, ali fudbaleri srpskog šampiona uveravaju da će sutra od 20:55h na ''Enfildu'' ostaviti znatno bolji utisak.

U to uverava i vezista crveno-belih Goran Čaušić, koji se nada velikom iznenađenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
''U fudbalu je sve moguće, svake nedelje vidimo da se dešava da favorizovane ekipe ne pobede, nije to ništa čudno. Verujemo u sebe'', istakao je Čaušić.

U izjavi koju prenosi Zvezdin klupski sajt, Čaušić ističe šta bi sutra trebalo da dođe do izražaja u Zvezdinoj igri i šta će promeniti u odnosu na nedavno gostrovanje na ''Parku prinčeva''.

''Mnogo je bitno da protiv Liverpula iskoristimo svoju brzinu. Takođe je važno da dobro stojimo na terenu i da napadamo. Moramo čvršće da uđemo u utakmicu nego što je to bio slučaj na utakmici u Parizu.







Tamo nas je sudija od starta upozoravao i prekidao igru zbog agresivnih startova, ali ne treba da se obaziremo na to, već da pokušamo da nametnemo svoj ritam'', objašnjava Čaušić.

On dodaje i da su dve pobede na domaćoj sceni u proteklih nedelju dana podigle samopouzdanje ekipi. To bi trebalo sutra i da se vidi na terenu ''Enfilda''.

''Imamo samopouzdanja i to ćemo i pokazati. Moramo da damo maksimum i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Ne treba da se plašimo, važno je da uđemo jako u utakmicu i da odigramo što bolje znamo'', poručio je Čaušić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.