Jovičić: Ako budemo tim Pariz se neće ponoviti

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Ako budemo tim Pariz se neće ponoviti

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić izjavio je da ključ uspeha protiv Liverpula na Enfildu mora da bude timska igra i da se u tom slučaju sigurno neće ponovoti katastrofa kao protiv Pari Sen Žermena u Parizu 6:1.
"Kao što smo rekli prva naredna utakmica je najvažnija, čeka nas ekipa Liverpula, prošlogodišnji finalista >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lige šampiona. Ne treba puno pričati o njima, znamo o kakvoj se ekipi radi. Naš cilj je da se u što boljem svetlu predstavimo u trećem kolu Lige šampiona", rekao je Jovičić i nastavio:

"Dobri rezultati u prvenstvu donose dobru atmosferu, to smo imali i prošle godine, ova ekipa ima sjajan timski duh i verujem da imamo dosta prava da se nadamo dobrom rezultatu u Liverpulu", poručio je Zvezdin zadnji vezni fudbaler uoči polaska na Ostrvo.
Kako je naveo, ekipa nema posebnu pripremu, uprkos tome što sledi utakmica o kojoj se sanja - protiv Liverpula na Enfildu.
"Gledali smo video, ali priprema je kao i za svaku drugu utakmicu. Radi se o odličnoj ekipi, ali daćemo sve od sebe. Oni imaju isti stil kao PSŽ, izlaze dosta visoko, vode ih dva nemačka trenera Klop i Tuhel, imaju dosta dobrih individualaca, ali ako ekipno budemo igrali kao što znamo, kao što smo pokazali prošle godine protiv Arsenala i protiv velikih ekipa mislim da nam se Pariz neće ponoviti", poručio je Jovičić.
Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat na Enfildu, uz prenos na RTS 1.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ben uveren, Zvezdi se neće ponoviti Pariz

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018

Reprezentativac Komora smatra da su crveno-beli naučili lekciju i da će se na "Enfildu" pokazati u mnogo boljem svetlu nego što je to bio slučaj na gostovanju Pari Sen Žermenu...Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na drugo gostovanje u Ligi šampiona...Crveno-bele u sredu očekuje duel sa Liverpulom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.