Miloje kombinovao, Zvezda bez većih problema do pobede protiv Mladosti! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje kombinovao, Zvezda bez većih problema do pobede protiv Mladosti! (video)

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u četvrtom kolu Linglong Superlige.

Promešao je Milojević karte, ali pobeda nije dolazila u pitanje, fudbaleri srpskog šampiona savladali su na stadionu "Rajko Mitić" protiv Mladosti iz Lučana sa 2:0 (2:0).

Poveli su već u četvrtom minutu, strelac je bio Miloš Vulić.

Vezista je majstorski izveo slobodan udarac i matirao golmana Rosića za 1:0.

Nije bilo previše prilika u nastavku, Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pretila preko Petrovića i Gajića, da bi u prvom minutu nadoknade Jevtović lepim golom duplirao prednost domaćeg sastava.

Nešto bolja igra Mladosti u nastavku, Sekulić je bio u dobroj prilici, ali je Borjan sjajno intervenisao.

Sredinom drugog dela igre, priliku da debituje u dresu Crvene zvezde dobio je Portugalac Tomane, koji zbog povrede nije igrao od kako je došao u klub.

Samo par minuta kasnije, Mladost dolazi do gola preko Pavlovića, ali je fudbaler gostiju bio u ofsajd poziciji, ispravna odluka sudija.

Imao je u 36. minutu nastavka lepu priliku Simić, ali je Rosić uspeo da odbrani, lopta je potom zakačila i prečku i odbila se u korner.

Imao je do kraja šansu i Gajić, videli smo i mladog Krstovića u igri, imao je solidnu šansu u finišu, ali promene rezultata nije bilo, nova pobeda Crvene zvezde i dobra uvertira za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena (utorak, 20h).

Golove pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rutinski, konačno Tomane, odličan i Krstović! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u četvrtom kolu Linglong Superlige...Maksimalni su fudbaleri Crvene zvezde i nakon trećeg odigranog susreta, kako su jedno kolo preskočili...Slavili su i po treći put sa 2:0, ovoga puta su na stadionu "Rajko Mitić" savladali ekipu Mladosti iz Lučana...Golove su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.