Lazić se izlomio kao nikad pre zbog lopte: Pogledajte pad miljenika Delija koji je izazvao velike ovacije u Pioniru (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić se izlomio kao nikad pre zbog lopte: Pogledajte pad miljenika Delija koji je izazvao velike ovacije u Pioniru (VIDEO)

Branko Lazić prevazišao je sopstvene granice borbenosti u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Bek Crvene zvezde poleteo je u prve redove tribine iza koša u želji da stigne loptu u prvoj četvrtini, ugruvao se kada je pao preko stolice kamermana, a svi prisutni prišli su mu kako bi mu pomogli da ustane.

Onda su usledile strahovite ovacije, kao da je postigao pobednički koš u poslednjoj sekundi, sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zasluženo. Ipak, nije mogao odmah da nastavi duel, pa je otišao do klupe kako bi se malo oporavio.



Malo kasnije, sredinom druge deonice, Lazić se vratio na teren sa malim zavojem oko šake.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"LeBranko" gine za svaku loptu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017

Po milioniti put je Zvezdin "ratnik" oduševio navijače i ljubitelje košarke svojom požrtvovanošću...Krajem prve četvrtine prvog polufinanog meča ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti u dvorani "Aleksandar Nikolić" Branko Lazić se ugruvao u pokušaju da spreči da lopta izađe u aut...Završio...

Nastavak na Sportske.net...

VIDEO: Za Lazića nema izgubljene lopte, "probio" novinarsku ložu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2017

Za beka Crvene zvezde Branka Lazića nema izgubljene lopte. Na startu meča polufinala plej-ofa ABA lige, borbeni bek je dobio lošu loptu od Diona Tompsona. Za sve je bila izgubljena, ali ne i za "LaBranka", koji je pokušao da je stigne, ali nije uspeo...Pritom je "probio" prve redove novinarske lože...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.