Krcato na Marakani, tu su i gosti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krcato na "Marakani", tu su i gosti! (foto)

Crvena zvezda će uz veliku podršku sa tribina dočekati danskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protivnik im je Kopenhagen, a utakmica će se od 20:45h odigrati na stadionu "Rajko Mitić".

OVDE možete pogledati za koju postavu se odlučio Vladan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milojević, ima iznenađenja.

Utisak je da će tribine biti ispunjene, a svoj deo su dobili i navijači Kopenhagena, kojih ima stotinak.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lav u Zvezdinoj džungli! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019

Koreografija nije razočarala...Fudbaleri Crvene zvezde su dočekali Kopenhagen u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, susret je počeo u 20:45h...OVDE pogledajte u kom sastavu je srpski šampion izašao na teren...Preneli smo i da su tribine popunjene, kao i da će gosti imati podršku...Pred...

Nastavak na Sportske.net...

Miloje: "Ja igrače na treningu kažnjavam sklekovima za te situacije, a ovde ništa...Ali, Srbi smo, izdržaćemo"

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 00:14

Bio je prilično miran trener Zvezde i nije baš da je hteo da saspe drvlje i kamenje na sudije, ali je bilo jasno da ga boli nepravda...Utisak je da je Crvena zvezda zaslužila pobedu, ali Kopenhagen u revanš nosi 1:1. Vladan Milojević kaže da neće da se zadržava na lošim stvarima, ali posredno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.