Miloje: Ja igrače na treningu kažnjavam sklekovima za te situacije, a ovde ništa...Ali, Srbi smo, izdržaćemo

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje: "Ja igrače na treningu kažnjavam sklekovima za te situacije, a ovde ništa...Ali, Srbi smo, izdržaćemo"

Bio je prilično miran trener Zvezde i nije baš da je hteo da saspe drvlje i kamenje na sudije, ali je bilo jasno da ga boli nepravda.

Utisak je da je Crvena zvezda zaslužila pobedu, ali Kopenhagen u revanš nosi 1:1. Vladan Milojević kaže da neće da se zadržava na lošim stvarima, ali posredno poručuje da će njegova ekipa odigrati uprkos slabom suđenju.

"Generalno, odigrali smo dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meč, dobru utakmicu. Sad da me pitate šta bih mogao da kažem, ne znam, ali da probam. Imali smo problema sa prinudnom iznudom Pavkova, što nam je poremetilo koncepciju i plan. Imali smo i drugu prinudnu izmenu, Rodić je tražio izmenu, tako da smo je potrošili na promenu beka.

Generalno, dosta dobro smo kontrolisali utakmicu. Radili smo dobro šta smo se dogovorili. Kopenhagen je dobra ekipa, igrali su isto od prvog do 90. minuta. Ima tu nekih par situacija koje mogu da prelome utakmicu. Meni su čudne neke odluke sudija. Neću da stojim na tome, neću da kukam...

Ali, najsmešnije mi je bilo kad je (N'Doje) rukama uhvatio loptu koja je išla u aut. Kad se to desi na treningu, igraču kažem da za kaznu uradi 10 sklekova, a ovde ništa. Dobro, neću da kukam. Čestitam ekipi Kopenhagena, čestitam mojim igračima i navijačima
", rekao je Milojević.

Da li ste pogledali snimak njihovog penala i snimak situacije kada ste vi tražili penal?

"Neću ovo, nije bitno. Vi ste kompetentni, znate, pogledali ste iz više uglova. Ne bih da komentarišem. Jako je ružno kad čujete ovaj bes naših navijača i ovo skandiranje. Mislim da je to najbolji odgovor. Ne znam iz kog razloga se ovo dešava, dešavalo se i prošle sezone, ali Srbi smo, izdržaćemo.

Spremićemo se najbolje. Ne bih da pričam o takvim odlukama, širok je teren, sve se vidi. Najbolje se zna po reakcijama publike. Ovo je otvorena pozornica i svako dobije šta zaslužuje
", rekao je trener Zvezde.

Da li je ovo vaša najbolja partija od početka sezone?

"Zar nismo pre dva dana bili u lošoj formi? Moramo da se dogovorimo da li smo u dobroj formi ili ne. Odigrali smo dobru utakmicu u svakom slučaju, ali mnogo lako uzimamo crno ili belo. Nekad dolazi do samozadovoljavanja kod mojih igrača. Moram da priznam da sam malo nemoćan kad je to u pitanju.

Mi smo danas imali samo jednog stranca u ekipi, Kanjasa. Nemojte samo da mi govorite samo da je Marin Nemac, a Borjan Kanađanin, znamo svi. Takvi smo, takva smo ekipa, imamo to da se opuštamo, tako je bilo i u drugom poluvremenu u Helsinkiju, ali prošli smo.

Hteli smo da pobedimo danas, ali jedno su želje, a drugo je ono što se dešavalo na utakmici. Nismo imali veliki pritisak. Jeste Kopenhagen imao posed, ali mi smo pretili. Ne bih rekao da je Kopenhagen imao neke izgledne situacije. Rezultat je takav kakav je, šta da radimo?

Odigrali smo jedno poluvreme, ostaje da odigramo drugih 90 minuta u Kopenhagenu. Nemamo čega da se plašimo odigraćemo mušku utakmicu
", kaže trener.

Solbaken je rekao da je Zvezda pre meča bila favorit, a da su šanse sada 50:50, šta vi kažete?

"Ne bih baš rekao da smo bili favoriti. Ako smo favoriti bili protiv Suduve i Helsinkija, ipak je Kopenhagen bio povlašćen. To je ekipa koja 12-13 godina, slagaću vas, konstantno igra Ligu Evrope, igrala je u Ligi šampiona. Ja bih i dalje rekao da imamo drugo poluvreme i da treba da se pripremimo. Nije tajna da je rezultat tas na vagi koji više odgovara Kopenhagenu. Fudbal je čudna igra, ali sigurno se nećemo predati, u to sam ubeđen", rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.