Kostakurta o svom strahu sa kojim se borio na Marakani, i on upozorava Napoli

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostakurta o svom strahu sa kojim se borio na "Marakani", i on upozorava Napoli

Još jedan od legendarnih italijanskih fudbalera, Alesandro Kostakurta, upozorio je igrače Napolija da ih čeka veoma težak posao protiv Crvene zvezde.

O večerašnjoj utakmici se priča dosta i u italijanskim medijima, ali bismo rekli da se možda u svetu više piše o detaljima koji su propratni samom meču, kao što je atmosfera na tribinama.

O tome je pričao i Alesandro Kostakurta, legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Milana.



"Sećam se jednog policajca koji me je pogledao popreko i koji je pomerio svoj pendrek na zastrašujuć način. Ništa oni pogrešno nisu uradili, ali je osećaj ostao u meni. Ujeo me je pas tokom slavlja. Nešto drugačije je na tom stadionu, neka vrelina koju osetite od zagrevanja. Rekao sam da "Marakana" postaje tim, mislim da je zaista tako"
, rekao je Alesandro Kostakurta koji je u nekoliko navrata igrao na najvećem srpskom stadionu, a sećanja ga najviše vežu za legendarne mečeve iz 1988. godine Crvene zvezde i Milana.

Inače, u italijanskim medijima kruže snimci tunela koji se naziva "zastrašujućim" zbog grafita, ali je snimak od pre nekoliko godina i tunel je odavno već prekrečen i sređen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.