Borković na podijumu u Marakešu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2024, 10:37

Borković na podijumu u Marakešu

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je treće mesto, na podijumu među tri najbolja, na FIA TCR Svetskom prvenstvu u Marakešu.
U drugoj trci srpski as krenuo je kao treći i pametnom i izuzetno brzom vožnjom uspeo da sačuva poziciju i popne se na svetsko postolje.
Presrećan sam, sjajan je osećaj naći se opet na FIA svetskom postolju, a posebno na Uskršnji pravoslavni vikend. Čini mi se da me za Uskrs prati sreća jer sam i pre par godina godina doneo pobedu svojoj zemlji u Bahreinu takođe na svetskom takmičenju. Veliko hvala mom GOAT Rejsing timu i Hondi na neumornom radu, mojim partnerima, porodici i najboljim navijačima na svetu - uspeli smo, izjavio je Borković....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.