Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2024, 21:01

Narandžasti meteoalarm: Održan sastanak sa gradskim službenicima zaduženim za vanredne situacije

VRANJE
Održan je sastanak gradonačelnika grada Vranja Slobodana Milenkovića sa gradskim službenicima zaduženim za vanredne situacije i direktorima javnih preduzeća povodom upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na vremenske nepogode. Sve nadležne službe će sprovoditi dežurstva i biti u pripravnosti danas i tokom sutrašnjeg dana i spremne za brzu reakciju ukoliko bude potrebe, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.
Za Pčinjski okrug je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda izdat narandžasti meteoalarm koji označava opasnu pojavu, očekuje se pljusak kiše ili jaka kiša sa količinom padavina koja je...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.