Juniori Crvene zvezde bez finala Evrolige u Londonu

Izvor: Blic, 11.Maj.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Crvene zvezde bez finala Evrolige u Londonu

Juniorski košarkaški tim Crvene zvezde nije uspeo da se plasira u finale Evrolige u Londonu, uprkos današnje ubedljive pobede nad Lijetuvosom Ritasom od 73:54.

Crveno-beli se nisu domogli finala zbog poraza od Huventuda, koji je pobedio reprezentaciju Kine sa 75:62 i zauzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvo mesto u grupi.

Njaefikasniji u timu Crvene zvezde u pobedi nad Lijetuvosom bio je Đukanović sa 19 poena, Dušan Ristić je uz 15 poena imao i devet skokova, a Gudurić je ubacio poen manje.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juniori Crvene zvezde bez finala Evrolige u Londonu

Izvor: Kurir, 11.Maj.2013

Crveno-beli su osvojili drugo mesto u svojoj grupi..LONDON - Juniorski košarkaški tim Crvene zvezde nije uspeo da se plasira u finale Evrolige u Londonu, uprkos ubedljive pobede nad Lijetuvosom ritasom od 73:54...Crveno-beli se nisu domogli finala zbog jučerašnjeg poraza od Huventuda, koji je danas...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.