IDEA i KK Crvena Zvezda u zajedničkoj humanitarnoj akciji

Izvor: Blic, 23.Feb.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDEA i KK Crvena Zvezda u zajedničkoj humanitarnoj akciji

Kompanija IDEA i Košarkaški klub Crvena Zvezda obezbedili donirali su Domu za smeštaj osoba sa smetnjama u mentalnom razvoju u Kulini proizvode robne marke "K plus" u vrednosti 57.000 dinara.

Donacija je, u prisustvu 250 đaka, uručena u ugostiteljsko-turističkoj školi u Nišu, koju su ovom prilikom posetila i trojica prvotimaca crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marko Tejić, Nikola Rebić i Đorđe Kaplanović.

Time su IDEA i KK Crvena Zvezda nastavili sa zajedničkim humanitarnim akcijama i društveno-odgovornim projektima, navodi se u saopštenju kompanije IDEA.

"Crvena Zvezda i Idea zajedničkim snagama pokrenuli su nekoliko zanimljivih društveno-odgovornih akcija. Podrška Domu za smeštaj osoba sa smetnjama u mentalnom razvoju, deo je humanitarne akcije TROJKA ZA POMOĆ", rekao je regionalni direktor kompanije IDEA za jug Srbije Slobodan Titin.

On je naveo da je završni turnir "Kup Radivoja Koraća" u Nišu bio idealna prilika da se zajednički pomogne nekoj od institucija van Beograda.

Ovim povodom osmišljen je interesantan program- takmičenje u šutiranju trojki u kome je trijumfovao Aleksa Stančić, koji je kao nagradu za osvojeno prvo mesto dobio loptu.

Saradnja košarkaškog kluba Crvena Zvezda i Mercator S, odnosno trgovinskog lanca IDEA traje već neko vreme kroz zajedničku akciju "Trojka za pomoć" kojom svaka trojka koju košarkaši Zvezde daju na domaćem terenu vredi 3.000. dinara u robi.

Na ovaj način do sada je pružena podrška Special Olympics-u i UNICEF-u, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.