I STRANCI GA HVALE: Ožegovićev gol na naslovnicama svetskih medija (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I STRANCI GA HVALE: Ožegovićev gol na naslovnicama svetskih medija (FOTO) (VIDEO)

Napadač Vojvodine, Ognjen Ožegović, centralna je figura u poslednjih nekoliko dana u srpskoj fudbalskoj javnosti.

Bivši napadač Crvene zvezde zablistao je na startu nove sezone u dresu novosadske ekipe s stadiona “Krađaorđe“.
Najpre je sa dva kola pomogao svom klubu da sruši Sampdoriju u Italiji neverovatnim rezultatom od 4:0, a svoju dobru formu je potvrdio u meču sa Javorom u pobedi Voše od 2:0.
Fantastični >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ožegović je postigao nesvakidašnji gol makazicama prilikom koga je neko duže vreme proveo izvodeći akrobaciju u vazuhu.
FOTO: Crop Gol kojim bi se ponosili i fudbalski velemajstori poput Ronaldinja, Mesija ili Ronalda vinuo je Ožegovića u centar pažnje svetske fudbalske javnosti, pošto su ga, sa dozom divljenja, preneli i zapadni mediji.
Nije tajna da zapadni mediji jedva čekaju priliku da napišu o nekim incidentima koji dolaze iz Srbije. Međutim, fudbalskim znanjem naoružani Ožegović svojim maestralnim potezom “razoružao” je novinarska pera kolega sa zapadnih meridijana i naterao ih je da u superlativima pišu o – njegovom potezu.
- Prateći u kaznenom prostoru Javora centaršut sa desne strane, Ožegović je uspeo da provede ozbiljno vreme u vazduhu pre nego što je postigao savršen gol makazicama – piše specijalizovani fudbalski portal 101greatgoals.com.
Evo još jednom prilike da se uverite u čaroliju Ožegovića

(youtube: HDSport News)
The post I STRANCI GA HVALE: Ožegovićev gol na naslovnicama svetskih medija (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.