Gol sezone u Superligi? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol sezone u Superligi? (video)

Na startu nove superligaške sezone viđeno je dosta lepih golova ali pogodak Ognjena Ožegovića možda već sada možemo da proglasimo najlepšim u sezoni.

Fudbaleri Vojvodine upisali su prvi trijumf u domaćem šampionatu pošto su u poslednjem susretu 3. kola Superlige bili bolji od Javora i slavili rezultatom 2:0.

Publika okupljena na stadionu "Karađorđe" imala je prilike da vidi dva prelepa pogotka od kojih je gol Ognjena Ožegovića ušao u najužu konkurenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za najlepši u tek započetoj sezoni.

Teško da će neko uspeti da postigne ovako efektan gol a kada pogledate video biće vam jasno o čemu pričamo.

Centaršut Danila Sekulića legao je Ognjenu Ožegoviću na "makazice" a lopta je završila u gornjem desnom uglu gola Vladana Đogatovića.

Da podsetimo, gol koji je Ognjen Ožegović postigao za Borac protiv Jagodine u prolećnom delu prethodne sezone bio je proglašen najlepšim u Superligi.

Izgleda da će nagrada za najlepši gol sezone ponovo u njegove ruke.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ožegovićeva akademija lepih golova: Skočim ja ovako tri ili četiri puta na svakom treningu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015, 13:40

Napadač Vojvodine blista na početku nove sezone. Uostalom zato i nije išao na odmor, niti na more, već se posvetio treninzima..Često od sportista čujemo tu floskulu: "Naporno smo radili, mora da se vrati".. U slučaju Ognjena Ožegovića te reči zaista nisu prazna priča. Pre no što smo ga pozvali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.