SL - Dva evrogola za prvenac Vojvodine! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Dva evrogola za prvenac Vojvodine! (video)

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su prvi trijumf u domaćem šampionatu pošto su u poslednjem susretu trećeg kola na "Karađorđu" savladali do sada nepobedivi Javor.

Poslednja utakmica trećeg kola domaće Superlige odigrana je na novosadskom "Karađorđu" gde su se sastali fudbaleri Vojvodine i Javor Matisa.

Novosađani su slavili rezultatom 2:0 (1:0) čime su stigli do prve pobede u domaćem šampionatu a druge vezane računajući trijumf na gostovanju Sampdoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Neugodnog protivnika koji je u prva dva kola bez primljenog gola savladao Novi Pazar i Spartak izabranici Zlatomira Zagorčića "načeli" su na vreme fenomenalnim golom Aleksandra Stanisavljevića.

Momak koji blista u crveno-belom dresu na startu nove sezone već je dokazao kakav je izvođač prekida, a večeras je ponovo pogodio iz slobodnog udarca. Vošin Pirlo iskoristio je lošu reakciju igrača u živom zidu pa je preciznim udarcem pogodio dalji ugao gola Vladana Đogatovića.

Majstorija Aleksandra Stanisavljevića bila je dovoljna za vođstvo na poluvremenu a sredinom drugog dela igre domaći su materijalizovali jednu od mnogobrojnih prilika i stavili tačku na trijumf.

Bivši napadač Crvene zvezde, Rada i Borca Ognjen Ožegović nastavio je u ritmu iz Torina pošto je nakon asistencije Danila Sekulića postigao golčinu za, ispostavilo se, konačnan rezultat.

Vojvodina je tako stigla do prvog trijumfa u Superligi i napravila odličnu uvertiru za revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Sampdorijom.

Porazu Javora u Novom Sadu obradovaće se fudbaleri Borca iz Čačka koji posle tri kola ostaju usamljeni na vrhu superligaške tabele sa devet osvojenih bodova.

U narednom kolu Vojvodina će u goste lučanskoj Mladosti, a Javor na svom terenu igra protiv Rada.

Војводина - Јавор 1:0 21' Станисављевић

Posted by Јелен Супер Лига on недеља 2. август 2015.

Војводина - Јавор 2:0 74' Ожеговић

Posted by Јелен Супер Лига on недеља 2. август 2015.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol sezone u Superligi? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015

Na startu nove superligaške sezone viđeno je dosta lepih golova ali pogodak Ognjena Ožegovića možda već sada možemo da proglasimo najlepšim u sezoni...Fudbaleri Vojvodine upisali su prvi trijumf u domaćem šampionatu pošto su u poslednjem susretu 3. kola Superlige bili bolji od Javora i slavili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.