HOĆE LI BITI PROMENA U ZVEZDI: Ovaj ODGOVOR je REŠIO sve nedoumice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 11:09

HOĆE LI BITI PROMENA U ZVEZDI: Ovaj ODGOVOR je REŠIO sve nedoumice!

Crveno-beli doživeli novi neuspeh.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u 20. kolu Evrolige, od Valensije u Španiji (izveštaj pročitajte OVDE).

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

Bio je to povod da predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović progovori o mogućim promenama u igračkom kadru. Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana naglašava da je sve na treneru Dejanu Radonjiću.

- Sada je na potezu Dejan, s tim da bi trebalo da vodimo računa da imamo 16 igrača i da je naš prelazni rok za ABA ligu do početka februara, a što se tiče Evrolige do marta. Ali dovoditi igrača da igra samo Evroligu – nije isplativo. Dejan je na potezu, ako mu nešto treba - rekao je Čović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.