OGLASIO SE LALATOVIĆ: Sada je JASNO da li Boaći prelazi u Vojvodinu! Imao je PORUKU i za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 10:24

OGLASIO SE LALATOVIĆ: Sada je JASNO da li Boaći prelazi u Vojvodinu! Imao je PORUKU i za Partizan!

Napadač napustio tim sa Marakane.

Mediji u Gani preneli su informaciju da bi Ričmond Boaći, posle odlaska sa Marakane, karijeru mogao da nastavi u Vojvodini.

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

Trener novosadske "Stare dame" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nenad Lalatović otkrio je, sa priprema iz Turske, koliko je realno se bivši ljubimac Delija preseli na "Karađorđe".

- I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno. Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni. -  rekao je Lalatović za klupski sajt.

Šef struke Vojvodine apostrofirao je šta znači pravo pojačanje, uporedivši dolazak Umara Sadika u Partizan, koji je nastavio da blista i u španskoj Almeriji.

- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač - istakao je Nenad Lalatović.

Legiji iz Vašrave je nedavno Boaći navodno tražio 1.000.000 evra, što je novac koji nema ni poljski klub na raspolaganju. Osim toga, povremeni reprezentativac Gane ima ponude od Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Al Hilala iz Saudijske Arabije.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE ČOVIĆ: Predsednik Zvezde OTKRIO sve o transferu Petruševa! Jedna STVAR ga je NASMEJALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021

Prvi čovek crveno-belih otvorio karte...Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da želi Filipa Petruševa, reprezentativca Srbije koji sa uspehom brani boje Mege...Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.