OGLASIO SE ČOVIĆ: Predsednik Zvezde OTKRIO sve o transferu Petruševa! Jedna STVAR ga je NASMEJALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 10:55

OGLASIO SE ČOVIĆ: Predsednik Zvezde OTKRIO sve o transferu Petruševa! Jedna STVAR ga je NASMEJALA!

Prvi čovek crveno-belih otvorio karte.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da želi Filipa Petruševa, reprezentativca Srbije koji sa uspehom brani boje Mege.

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima prvog čoveka crveno-belih, Petrušev je i dalje igrač Baskonije, odakle je 2016. otišao na školovanje u SAD.

Naime, šampion Španije je tražio  obeštećenje koje je nasmejalo Nebojšu Čovića, čak i kada su smanjili taj iznos, ali dogovor ipak nije postignut.

- Imali smo razgovor, ne direktno sa njim, već sa njegovim odgovarajućim menadžerima. Zvezda prosto nema te pare - rekao je Čović za "Sputnjik", a potom nastavio:

- On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmejao. Posle toga je to "skinuto" na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmejao. Imali smo još drugih predloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli. Želim mu uspešnu karijeru, on je dete ponikao u Železniku, tamo je živeo, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sledeće sezone u NBA - dodao je predsednik evroligaša.

Podsetimo, Filip Petrušev je igrao za "večite rivale" u mlađim kategorijama, ali se školovao u inostranstvu. Predsednik Zvezde ne razume kako je dopušteno da promakne takav talenat.

- Bio je kod nas, u FMP-u je bio godinu dana, posle toga je dve godine bio u Partizanu. Sad se postavlja pitanje, a ja sam napravio analizu kod nas kako se to događalo, kako da mi izgubimo takvog klinca? Kako se nama tako stručnim ljudima u gradu košarke desi da mi to promašimo.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOĆE LI BITI PROMENA U ZVEZDI: Ovaj ODGOVOR je REŠIO sve nedoumice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021

Crveno-beli doživeli novi neuspeh...Košarkaši Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u 20. kolu Evrolige, od Valensije u Španiji (izveštaj pročitajte OVDE)...Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.