Himki otpustio trenera

Izvor: B92, 15.Jan.2021, 17:02

Himki otpustio trenera

Rimas Kurtinaitis više nije trener ruskog Himkija.

Himki igra najgoru sezonu u Evroligi u poslednjih nekoliko godina. Poslednji je na tabeli sa samo dve pobede i čak 18 poraza.

Stoga je logično što je došlo do razlaza, a poznato je i ko će ga menjati na klupi.

To će biti Andrej Maltsev, koji će vršiti dužnost trenera do pronalaska konačnog rešenja.

Večeras (18.00) u Moskvi sastaju se dva trenutno najbolja tima Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << CSKA i Barselona. Domaćin ima dve pobede više i novim trijumfom bi bio potpuno bezbedan na prvom mestu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,55.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA – Barselona.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASIO SE LALATOVIĆ: Sada je JASNO da li Boaći prelazi u Vojvodinu! Imao je PORUKU i za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 10:24

Napadač napustio tim sa Marakane...Mediji u Gani preneli su informaciju da bi Ričmond Boaći, posle odlaska sa Marakane, karijeru mogao da nastavi u Vojvodini...Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.