GROF JE TADA NAPRAVIO ŠOU: Čim je stigao u tim, Zvezda je imala PROBLEME sa Kanginim prezimenom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:18

GROF JE TADA NAPRAVIO ŠOU: Čim je stigao u tim, Zvezda je imala "PROBLEME" sa Kanginim prezimenom (VIDEO)

U svom stilu...

Muke za proverenog vezistu Crvene zvezde Gelora Kangu. Kongo se nada da bi reprezentacija Gabona za koju on nastupa mogla da bude izbačena sa Kupa afričkih nacija i to upravo zbog fudbalera crveno-belih.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

Te dve reprezentacije su bile u istoj kvalifikacionoj grupi, a Gabonci su imali svega bod ispred Konga, ali sada su potegli pravnu priču. Naime, Kongoanci tvrde da su njihovi rivali u svojim redovima imali igrača sa lažiranim papirima - Kangu.

Na društvenim mrežama su se pojavili Kangini navodni papiri iz tinejdžerskih dana. U njima piše: Kanga nije rođen 1990. nego 1985. godine. I ne zove se Gelor Kanga nego Kijaku-Kijaku Kijangana (više o tome, kao i fotografije dokumenata možete da pogledate na OVOM linku).

Njegov agent demantuje te navode, a u njegovu zaštitu stala je i Zvezda koja veruje da je on "kolateralna šteta u ratu dva saveza" i "da će se sve završiti u Kanginu korist" kome veruju, pogotovo jer je ranije igrao i u Rusiji i Češkoj gde mu niko nije pravio problem.

Zvezdina "osmica" je u klub iz Ljutice Bogdana prvi put stigla u leto 2016. godine i tada je bilo "problema" oko toga kako se zove - tačnije, kako se čita njegovo prezime.

Trener Zvezde je tada bio Miodrag Božović. Kada se vezista prvi put priključio timu na pripremama u Sloveniji, popularni Grof je u svom stilu nasmejao sve odgovorom na pitanje kako se pravilno izgovara Gelorovo prezime - Konga ili Kanga, pošto je Gabonac izjavio da je pravilna verzija sa "o". Božović mu je u odgovoru nadenuo i urnebesan nadimak po filmskom čudovištu gigantskih razmera.

- U Rusiji su ga zvali Kanga, sad je Konga, a u budućnosti može da bude i King Kong – rekao je tada Grof i dodao – Od njega može da se očekuje svašta! Pre svega dobre partije, to je veoma zahvalan igrač koji ima ogroman radijus kretanja. Uvek preuzima igru na sebe i kad ne ide ekipi on vuče i traži izlaz. Očekujemo da sve bude u redu i da bude možda iznenađenje.

Nije Kanga,nije ni Konga,nije King Kong već Kiaku-Kiaku Kianga!

😂😂😂 pic.twitter.com/mkm4UJhstM

— Ciganstura (@cigansturaa) April 27, 2021
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKLANJANJE DILEMA OKO FINALA KUPA SRBIJE: Evo gde možete GLEDATI prenos

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Ovo sve interesuje...Ostao je još jedan Večiti fudbalski derbi ove sezone, ali ne znamo gde će se igrati. Žreb za domaćinstvo finalnog meča Kupa Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Partizana održaće se u četvrtak od 14 sati u prostorijama TV Arena, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije...Real...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.