Višković: Cilj rezolucije je etiketiranje srpskog naroda i konačni obračun sa Republikom Srpskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2024, 10:45

Višković: Cilj rezolucije je etiketiranje srpskog naroda i konačni obračun sa Republikom Srpskom

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dosta zemalja shvata štetnost donošenja rezolucije o Srebrenici, protiv koje se srpski narod mora boriti svim diplomatskim sredstvima jer je njen cilj etiketiranje srpskog naroda, pa nakon toga konačni obračun sa Republikom Srpskom.
"Bez obzira koliko bili mali, pokazaćemo našu moć i koliki je broj slobodarskih zemalja u svetu. Preostaje nam da se branimo istinom, zbog 3.500 srpskih žrtava u okolini Srebrenice, kao i zbog jednostranog pristupa da su Srbi jedini krivci u BiH", rekao je Višković u vaskršnjem intervjuu za Srnu.
Nakon sramnog predloga Velike Britanije iz 2015. godine koja je dala na usvajanje Savetu bezbednosti UN rezoluciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Višković: Borba svim diplomatskim sredstvima protiv rezolucije

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2024

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dosta zemalja shvata štetnost donošenja rezolucije o Srebrenici, protiv koje se srpski narod mora boriti svim diplomatskim sredstvima jer je njen cilj etiketiranje srpskog naroda, pa nakon toga konačni obračun sa ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.