Vučević: Republika Srpska živi i živeće, Srbija će uvek biti uz nju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2024, 10:38

Vučević: Republika Srpska živi i živeće, Srbija će uvek biti uz nju

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da ga ne plaši što je u ovom trenutku preuzeo dužnost premijera Srbije, ali da je svakako svestan izazova koji predstoje.
Vučević je u intervjuu za današnje Novosti, odgovarajući na pitanje da li ga plaši to što i u premijersku fotelju seda u možda najteže vreme po Srbiju i srpski narod posle bombardovanja, rekao da se Srbija već dugo suočava sa velikim izazovima, da kulminacija tek sledi, ali da veruje da ćemo svi zajedno, predvođeni predsednikom Aleksandrom Vučićem, naposletku uspeti da pobedimo.
Ističe da će nova Vlada Srbije biti vlada kontinuiteta, da će slediti politiku predsednika Vučića i truditi se da mu na najbolji mogući način...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.