Fudbaler Zvezde vređao i pretio novinaru na treningu!

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Zvezde vređao i pretio novinaru na treningu!

Prvotimac Crvene zvezde Aleksandar Kovačević izazvao je incident na treningu u četvrtak kada je vređao novinara portala Mozzartsport Darjana Nedeljkovića. Nezadovoljan pisanjem tog medija koji je u jednom od svojih tekstova, između ostalog naveo: "Mnogi su ga kritikovali zbog netačnih pasova i činjenice da zbog velikog umora često nije u stanju da preda loptu ni najbližem igraču do sebe", Kovačević je uz bujicu psovski prišao novinaru, vređao ga i pretio mu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

Pre treninga crveno-belih, dok je novinar obavljao svoj zadatak izveštavanja, fudbaler je prišao Nedeljkoviću, pomenuo "sporni" tekst, i zapretio:

- Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te! - prenosi dešavanja sa treninga crveno-belih pomenuti portal.

Na odgovor da ne može da tako razgovara s novinarom, koji je pritom stariji od njega, Kovačević je nastavio da vređa u uličarskom maniru:

- Je..m ti mater, jajaro!"

Napetu situaciju ublažio je portparol kluba Marko Nikolovski, koji je rekao da će borbeni fudbaler biti kažnjen zbog ovog ispada.

- Aleksandar Kovačević je ozbiljno prekršio klupsku disciplinu, o čemu su već obavešteni nadležni u klubu, kao i trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović. To nije manir Crvene zvezde i u ime kluba se izvinjavam Darjanu Nedeljkoviću i redakciji Mozzartsporta - rekao je Nikolovski.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde pretio novinaru i psovao ga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević vređao je i pretio pred današnji trening novinaru Mocartsporta Darjanu Nedeljkoviću..."Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te!", rekao je Kovačević Nedeljkoviću, nezadovoljan tekstom Mocartsporta posle poraza Zvezde...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.