Dragović ponovo na „izlaznim vratima“ Marakane?

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Apr.2023, 10:32

Dragović ponovo na „izlaznim vratima“ Marakane?

U senci potencijalnog dolaska Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde, sa „Marakane“ stiže i ne toliko prijatna vest za navijače šampiona Srbije.
Jedan od lidera tima, štoper Aleksandar Dragović, mogao bi na leto da napusti crveno-bele i vrati se u Austriju, pišu „Večernje novosti“.
Austrijski mediji su preneli da je Dragović na meti LASK-a iz Linca, koji pravi tim sa namerom da osvoji šampionsku titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i prekine dominaciju Salcburga.
Dragović se zimus dovodio u vezu sa Sampdorijom, ali su čelnici Zvezde odbili da ga puste, uz poruku da je on stub tima koji će sledeće sezone izvesno predstavljati Srbiju u Ligi šampiona.
Sada ostaje da se vidi da li će uspeti da odbiju i nalet LASK-a.
LASK je trenutno treći u Bundesligi Austrije sa osam bodova manje od Salcburga i ove godine će teško do trofeja, ali već naredne tim iz Linca planira da bude konkurentan u borbi za titulu.
U LASK-u već igraju dvojica bivših igrača Zvezde – Branko Jovičić i Filip Stojković, dok je i jedan sadašnji, Ibrahim Mustafa, na pozajmici do leta u austrijskom klubu.
Aleksandar Dragović je u crveno-belom dresu odigrao 87 utakmica na kojima je postigao četiri pogotka. Za reprezentaciju Austrije nastupio je 100 puta i dao dva gola.



Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.