Darko za Sportske: Neka pobedi bolji i neka to bude Olimpijakos

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko za Sportske: "Neka pobedi bolji i neka to bude Olimpijakos"

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde i Olimpijakosa veruje u prolazak svog tima u Ligu šampiona.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Olimpijakosa, a sada funkcioner atinskog tima, Darko Kovačević rekao je za Sportske da sutra očekuje sjajan meč, kao i da se nada prolasku crveno-belih u baraž za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

"Ja očekujem tvrdu utakmicu, dobru atmosferu, da nema incidenata na stadionu...ma, da gledamo jedan lep fudbal. Sad, ko bude bolji neka pobedi. Ja se nadam da će to biti Olimpijakos, pa onda da to za nedelju dana 'overimo' u Atini", rekao je Kovačević za naš potral.

Olimpijakos je bogatiji klub, standardni je učesnik Lige šampiona i na kladionicama je favorit, ali Kovačević uopšte ne misli da je izbacivanje Partizana gotova stvar.

"Ne možemo tako da razmišljamo. Ni ja kad sam igrao fudbal, a ni sada igrači ne razmišljaju tako. Kad izađeš na teren treba da odigraš dobro da bi pobedio ekipu kao Partizan, koja je jedna kvalitetna, relativno mlada ekipa sa dobrim trenerom. Biće teško. Nije gotov posao, ali biće gotovo posle utakmice u Atini", rekao je Kovačević.

On nam je preneo očekivanja javnosti u Atini i Grčkoj pred ovaj dvomeč.

"Očekuje se da Olimpijakos prođe. Ne razmišljamo ni o čemu drugom nego da prođemo dalje i idemo u Ligu šampiona. Olimpijakos je stalni učesnik Lige šampiona. Očekujem da prođemo Partizan, a posle i nekog jačeg protivnika i da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona", rekao je Kovačević.

Dodatni nivo ovom dvomeču dodaje i činjenica da je Olimpijakos bratski klub sa Crvenom zvezdom, "večitim" rivalom Partizana.

"Treba prvo da igramo fudbal. Znamo da je Olimpijakos bratski klub sa Crvenom zvedom, to je to. Ja očekujem prvo da odigramo dobru utakmicu i da nema incidenata. To je dobro za srpski fudbal i za sve ljubitelje fudbala. A odnose Crvene zvezde i Olimpijakosa ništa ne može da pokvari, to su bratski, naši klubovi", rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.