Kovačević: Olimpijakos mora da prođe

Izvor: B92, 24.Jul.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Olimpijakos mora da prođe

Sportski direktor Olimpijakosa Darko Kovačević istakao je imperatim pobede nad Partizanom u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. "Biće teška utakmica, kao i svaka u Ligi šampiona. Nije toliko važno da li se igra protiv Partizana ili nekog drugog. Mi moramo da prođemo dalje u Ligu šampiona", rekao je Kovačević.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Utakmica od 6.180.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2017, 12:07

Partizan večeras ne igra samo za nastavak puta ka Ligi šampiona, već i za finansijsku dobit veću nego ikad do sada u ovoj fazi takmičenja. Pred crno-belima su četiri finansijske varijante....Prošlog leta mrva - eliminacija od Zagleblja i zarada od svega 215.000 evra - ove već milionče, a za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.