DVA DANA PO GUBITKU TITULE U ABA LIGI: Zvezda dovela pojačanje za Superligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA DANA PO GUBITKU TITULE U ABA LIGI: Zvezda dovela pojačanje za Superligu!

Srpska liga počinje u sredu, 18. aprila.

Dva dana po završetku finalne serije ABA lige i gubitka regionalne titule Crvena zvezda je odlučila da za Superligu Srbije angažuje pojačanje. Crveno-beli su „povukli“ iz FMP-a talentovanog Aleksu Radanova (20, 202 cm), piše "Basketball sphere".

Momak koji može da igra na svim pozicijama u timu, osim centarskoj, našao se jesenas i na spisku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića za kvalifikacione utakmice za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetsko prvenstvo.

Radanov je ove sezone u ABA ligi beležio u proseku 8,2 poena, 3,7 skokova, 1,7 asistencija (indeks uspešnosti 7,1) za 25 minuta na parketu.

Sa druge strane, klub iz Železnika je angažovao krilo Đorđa Simeunovića, koji je igrao za Vršac.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bek Mege nastavlja kod Mute

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018

Miroslav Nikolić je dobio novo pojačanje pred nastavak sezone...Super liga samo što nije počela, a Dinamik Miroslava Nikolića se dodatno pojačao...Stiglo je pojačanje iz Mega Bemaksa, radi se o beku Nemanji Kapetanoviću...Kapetanović je odigrao samo 5 mečeva ove sezone u ABA ligi, očekuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.