Bek Mege nastavlja kod Mute

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bek Mege nastavlja kod Mute

Miroslav Nikolić je dobio novo pojačanje pred nastavak sezone.

Super liga samo što nije počela, a Dinamik Miroslava Nikolića se dodatno pojačao.

Stiglo je pojačanje iz Mega Bemaksa, radi se o beku Nemanji Kapetanoviću.

Kapetanović je odigrao samo 5 mečeva ove sezone u ABA ligi, očekuje se da daleko veću priliku dobije kod Miroslava Nikolića u šampionatu Srbije.

Inače, ovaj momak ima 21 godinu, a u redove Mega Bemaksa je došao u decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2016. godine iz redova Beovuka pošto je prethodno imao vrlo zapaženu juniorsku karijeru u kojoj je dve godine zaredom pogotkom u poslednjoj sekundi doneo juniorske titule, prvo Partizanu a potom i Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega prosledila beka Dinamiku

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2018

Bek Mega Bemaksa Nemanja Kapetanović nastaviće karijeru u Dinamiku sa Dorćola, gde će nastupati u predstojećoj Superligi. Nemanja Kapetanović je u redove Mege došao decembra 2016. iz redova Beovuka, pošto je prethodno imao vrlo zapaženu juniorsku karijeru u kojoj je dve godine zaredom pogocima u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kapetanović karijeru nastavlja u Dinamiku

Izvor: B92, 16.Apr.2018

Košarkaš Mega Bemaksa Nemanja Kapetanović nastaviće karijeru u Dinamiku i nastupaće za taj klub u predstojećoj Superligi Stbije, saopšteno je u ponedeljak. Nemanja Kapetanović je došao u Megu u decembru 2016. godine iz redova Beovuka pošto je prethodno imao vrlo zapaženu juniorsku karijeru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.