DETONACIJA NA MARAKANI: Stiglo novo pojačanje, oglasila se Zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 19:23

DETONACIJA NA MARAKANI: Stiglo novo pojačanje, oglasila se Zvezda

Crveno-beli pred Ligu šampiona pojačali odbranu.

Crvena zvezda je ozvaničila saradnju sa reprezentativnim štoperom Burkine Faso Naserom Đigom (20).

Mladi defanzivac je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Bazela uz mogućnost otkupa ugovora.

Điga koji je zadužio broj 24 bio je izuzetno zadovoljan zbog dolaska u redove prvaka Srbije.

- Zadovoljan sam što sam došao u veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub kao što je Crvena zvezda i daću sve od sebe da opravdam očekivanja. Radujem se igranju u Ligi šampiona, nisam imao priliku do sada da budem deo tako velikog takmičenja, iako sam nastupao u Ligi konferencija. U svakom slučaju, imam mnogo motiva da se dokažem, a ono zbog čega sam posebno nestrpljiv je da debitujem pred Zvezdinim navijačima. Bio sam na utakmici protiv Novog Pazara i oduševio sam se atmosferom. Navijači su zaista fascinantni, tako da je to razlog više zbog kog sam srećan što sam ovde. Nije zahvalno da pričam o sebi, ali smatram da sam moderan defanzivac, da znam da igram sa loptom, da sam brz, jak i dobar u igri "1 na 1" sa protivnikom - rekao je Điga.

Naser Điga je rođen 15. novembra 2002. godine u Bobo Đulasu, gradu u Burkini Faso. Štoper visok 187 centimetara je ponikao u lokalnom Viteseu da bi sa 19 godina stigao u Bazel za koji je odigrao 22 utakmice i postigao gol, dok je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u francuskom Nimu. Tamo je u kvalitetnoj Ligi 1 nastupio na 21 utakmici, a u međuvremenu je postao i standardni reprezentativac Burkine Faso.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVO POJAČANJE U REDOVIMA ‘CRVENO-BELIH’: Naser Điga je novi fudbaler Crvene zvezde! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2023

Sklapaju se kockice za Ligu šampiona. Reprezentativac Burkine Faso, Naser Điga je novo pojačanje Crvene zvezde, došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Bazela uz mogućnost otkupa ugovora. Sportski direktor tima iz Ljutice Bogdana, Mitar Mrkela rekao je da je ovo profil igrača kakvog je  Barak...

Nastavak na HotSport.rs...

Crvena zvezda uspela da dovede najveće pojačanje – Hvan potpisao u Atini i igraće u Ligi šampiona

Izvor: Danas, 05.Sep.2023, 08:30

Borili su se crveno-beli sa vremenom, s obzirom na to da su imali samo nekoliko sati da završe najveće pojačanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.