Božović: Hteo sam da motivišem igrače izjavom da odlazim

Izvor: RTS, 08.Mar.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Hteo sam da motivišem igrače izjavom da odlazim

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović tvrdi da zapravo nije imao nameru da ode u slučaju poraza od Vojvodine i istakao da je fudbal zanimljiv baš zbog utakmica kakva je bila ova u Novom Sadu.

"Fudbal je zbog ovoga interesantan, zato što je čovek u jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na dnu, a u drugom na vrhu", rekao je Božović posle utakmice.
Zvezda je posle velikog preokreta pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa 3:2 i tako vratila šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.
Božović je uoči duela izjavio da će otići sa mesta trenera Zvezde ako ekipa izgubi u Novom Sadu. Upitan posle utakmice da li bi stvarno to učinio, Božović je odgovorio da ne bi.
"Ne bih. Samo sam hteo da motivišem igrače", kazao je Božović.
On je dodao da je igračima tokom pauze između dva poluvremena rekao da će "pobediti ako daju gol".
"Loše smo počeli, primili dva brza gola. Nismo praktično ni došli sebi. Vojvodina je imala još dve šanse posle toga, ali smo imali i mi dve. Rekao sam im na poluvremenu da ćemo pobediti ako damo gol", rekao je Božović.
Vojvodina je treća posle 25 kola Superlige sa 54 bodova.
Trener novosadskog kluba Dragan Ivanović rekao je da su njegovi igrači "neshvatljivo pali" u drugom poluvremenu.
"Neshvatljiv pad u nastavku. Ne znam da li je pitanje karakter igrača ili dekoncentracije. Poremetio nas je prvi gol, mogli smo da se vratimo, ali smo promašivali. Žao mi je što nismo izdržali, jer smo dobro igrali. Videćemo šta možemo da uradimo da bismo psihološki vratili ekipu", rekao je Ivanović.
Zvezda će u sledećem kolu dočekati Javor, dok će Vojvodina igrati u gostovanju sa Metalcem.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Malo sreća, malo znanje

Izvor: B92, 08.Mar.2017

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri "malo srećom, a malo i znanjem" pobedili Vojvodinu i istakao da "sreća prati hrabre"...Zvezda je posle preokreta pobedila Vojvodinu sa 3:2 i zadržala šest bodova prednosti u odnosu na Partizan..."Brzo smo dali gol u drugom poluvremenu...

Nastavak na B92...

Srđan Plavšić: Ovo je za "Grofa"!

Izvor: Mondo, 08.Mar.2017

"Mislim da bi svaki igrač želeo da Miodrag Božović ostane, on je pre svega veliki čovek i veliki trener", poručio je Srđan Plavšić za MONDO nakon pobede Crvene zvezde nad Vojvodinom u Novom Sadu 3:2 (0:2)...Crvena zvezda se "izdigla" nakon lošeg poluvremena na "Karađorđu" i uspela da preokrene...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.