Božović: Hteo sam da motivišem igrače izjavom da odlazim

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović tvrdi da zapravo nije imao nameru da ode u slučaju poraza od Vojvodine i istakao da je fudbal zanimljiv baš zbog utakmica kakva je bila ova u Novom Sadu.

"Fudbal je zbog ovoga interesantan, zato što je čovek u jednom momentu na dnu, a u drugom na vrhu", rekao je Božović posle utakmice.

Zvezda je posle velikog preokreta pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa 3:2 i tako vratila šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Božović je uoči duela izjavio da će otići sa mesta trenera Zvezde ako ekipa izgubi u Novom Sadu. Upitan posle utakmice da li bi stvarno to učinio, Božović je odgovorio da ne bi.

"Ne bih. Samo sam hteo da motivišem igrače", kazao je Božović.

On je dodao da je igračima tokom pauze između dva poluvremena rekao da će "pobediti ako daju gol".

"Loše smo počeli, primili dva brza gola. Nismo praktično ni došli sebi. Vojvodina je imala još dve šanse posle toga, ali smo imali i mi dve. Rekao sam im na poluvremenu da ćemo pobediti ako damo gol", rekao je Božović.

Vojvodina je treća posle 25 kola Superlige sa 54 bodova.

Trener novosadskog kluba Dragan Ivanović rekao je da su njegovi igrači "neshvatljivo pali" u drugom poluvremenu.

"Neshvatljiv pad u nastavku. Ne znam da li je pitanje karakter igrača ili dekoncentracije. Poremetio nas je prvi gol, mogli smo da se vratimo, ali smo promašivali. Žao mi je što nismo izdržali, jer smo dobro igrali. Videćemo šta možemo da uradimo da bismo psihološki vratili ekipu", rekao je Ivanović.

Zvezda će u sledećem kolu dočekati Javor, dok će Vojvodina igrati u gostovanju sa Metalcem.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије