Božović: Malo sreća, malo znanje

Izvor: B92, 08.Mar.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Malo sreća, malo znanje

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri "malo srećom, a malo i znanjem" pobedili Vojvodinu i istakao da "sreća prati hrabre".

Zvezda je posle preokreta pobedila Vojvodinu sa 3:2 i zadržala šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Brzo smo dali gol u drugom poluvremenu i to nam je dalo krila. Malo znanjem, a malo srećom smo uspeli da pobedimo. Sreća prati hrabre", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Božović

Božović je naveo da je utakmica bila "dobra za gledanje" zbog mnogo golova, ali i šansi na obe strane.

"Loše smo počeli utakmicu. Vojvodina nas je u prvih 10-15 minuta pregazila u duelima, borenosti i trci. Dala je dva gola i mogla da nas dokrajči preko Siniše Babića, kada je Filip Manojlović izvanredno intervenisao", kazao je Božović.

Zvezda će u sledećem kolu dočekati Javor, u nedelju na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dejan Meleg: Po koji put više...

Izvor: Mondo, 08.Mar.2017

"Po ko zna koji put nam se dešava da gubimo utakmicu u drugom poluvremenu od Crvene zvezde. Da li ima neka viša sila ili šta se dešava sa nama..", kazao je Dejan Meleg za MONDO nakon utakmice Vojvodina - Crvena zvezda 2:3 (2:0)...Dejan Meleg je dugo izlazio sa terena stadiona "Karađorđe"...U kapitenu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.