Bogdanović: Grobari, hvala na sjajnom dočeku... Vratila su mi se sećanja

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Grobari, hvala na sjajnom dočeku... Vratila su mi se sećanja

„Ostajem u Fenerbahčeu“, potvrdio reprezentativac Srbije

Dobro poznato lice u Pioniru. I doček Grobara kao da je na parketu, a ne na tribinama. Bogdan Bogdanović je bacio u trans Partizanove navijače, a onda tokom pauze između dva poluvremena druge utakmice finalne serije plej-ofa protiv Crvene zvezde u blic razgovoru sa novinarima otkrio deo planova za leto, ali i narednu sezonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Najpre o toploj dobrodošlici...

Odavno nisam bio u ulozi gledaoca u Pioniru, ne mogu ni da se setim kada je to bilo poslednji put. Vratila su mi se neka sećanja, baš sam pričao o tome sa Veselim. Izgleda mi čudno iz ove perspektive, ali drago mi je sto su nam navijači priredili sjajan doček“, rekao je Bogdanović.

Prokomentarisao je i dešavanja sa parketa.

Videćemo šta ce biti do kraja ove serije“.

Zatim o onome što čeka Orlove u susret Prvenstvu Evrope.

„Ima ovde dosta igrača sa spiska reprezentacije, njih sedam, osam. Čini mi se da svi dobro igraju u ovom trenutku. Svi jedva čekamo da počnu pripreme, nikad nisam imao ovako dugačku pauzu“.

Kada je u pitanju Fener, suočio se Bogdanović sa pitanjem kako je ekipa Željka Obradovića izgubila seriju od Karšijake.

„Stvarno ne znam sta nam se desilo, pa smo ispali u polufinalu. Biću u Feneru i sledeće godine“.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.