Slika dana: VOZ PROLAZI, RAMPA PODIGNUTA

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Maj.2024, 04:36

Slika dana: VOZ PROLAZI, RAMPA PODIGNUTA

Već u zimskim mesecima započeto je postavljanje najsavremenije opreme na pružnom prelazu u blizini centra sela Rgotina na pruzi Bor – Zaječar prema Prahovu. I do danas, nakon više meseci, radovi nisu završeni. Privatna firma, kako se nezvanično saznaje, iz Niša, iz neobjašnjivih razloga za meštane ovog velikog naselja, ostavila je podignutu rampu. A vozovi, i putnički i teretni, svakodnevno saobraćaju.
Na našoj fotografiji (snimljeno oko 9 sati ujutru, 24. maja) lokomotiva >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << teretnog voza sa više od 20 vagona lagano prelazi kroz podignute rampe. Vozovi se prvo zvučno oglase, potom pred prelazom zastanu i kad ustanove da nema opasnosti ponovo kreću uobičajeno brzinom. I tako to mesecima traje.
Dokle, ko će to znati? Samo da neko ne nastrada, ne daj Bože!
Članak Slika dana: VOZ PROLAZI, RAMPA PODIGNUTA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor,   Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.