Bakmanov menadžer zvao Stojadinovića

Izvor: Mondo, 01.Feb.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakmanov menadžer zvao Stojadinovića

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović otkrio je javno da ga je u petak kontaktirao menadžer švedskog reprezentativca Niklasa Bakmana, a da se nešto događa za MONDO je potvrdio i novinar "Fotbalskanalena" Andreas Sondberg.

Kada je u četvrtak u ponoć istekao prelazni rok u većini zemalja Zapadne Evrope, odnosno kada je propao potencijalni transfer švedskog reprezentativca Niklasa Bakmana u engleski Lids, ponovo je kod fudbalerovog menadžera Partika Merka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otvorena opcija zvana pozajmica Crvenoj zvezdi.

Govoreći tokom predstavljanja Luisa Garida u petak popodne, sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović otkrio je da ga je Merk zvao neposredno pre početka konferencije i da će mu kasnije popodne uzvratiti poziv.

Da se "nešto događa" potvrdio je za MONDO i Andreas Sondberg, novinar švedskog kanala TV 4 i sportskog portala "Fotbalkanalen".

"Sinoć mi je sportski direktor AIK Stokholma Jens T Anderson prvo rekao da nema ništa od priče sa Crvenom zvezdom, a kada smo se oko 22 časa čuli vezano za Bakmanovu situaciju, dodao mi je da možda ipak na kraju nešto i bude", preneo nam je Sondberg.

Inače, MONDO je pisao o interesovanju Stojadinovića za Bakmana, ali je na neko vreme taj posao propao, jer je AIK bio izričit da želi da zaradi na 22-godišnjem visokom štoperu, ne i da ga pozajmi. Međutim, kada je vreme za prodaju isteklo, pred AIK i Bakmanom su ostale tri opcije: a) ostanak u Stokholmu i borba za mesto startera u paklenoj konkurenciji, b) transfer u neku od zemalja Istočne Evrope odakle i nema konkretnog interesovanja (pominjao se Zenit), c) prelazak u Crvenu zvezdu na pozajmicu, što prema Merkovim rečima nije isprva oduševilo Bakmana.

Jedno je jasno - Crvena zvezda trenutno nema novca da kupi pouzdanog štopera, ali moguće je da će se strpljenje isplatiti, ukoliko se AIK, Bakman i Merk dogovore da je pozajmica bolja od mogućeg mesta na klupi ili tribinama u konkurenciji Pera Karlsona, Aleksandera Mihajlovića i Danijela Majstorovića.

(N. J. - J. T. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stojadinović: Bakman opet u igri

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2013

Sportski direktor Crvene zvezde  Zoran Stojadinović potvrdio je da je došlo do preokreta u slučaju Niklasa Bakmana. Naime, štoper AIK-a iz Štokholma bio je na meti i Lidsa, a kako je selidba u redove Čemionšipa propala, usledio je poziv njegovog menadžera… „Bakman je naša želja. Hteli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.