BRANI SRBE: Milojević ODBRUSIO novinaru iz Švajcarske

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANI SRBE: Milojević ODBRUSIO novinaru iz Švajcarske

Održana konferencija za medije u Bernu.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas u Bernu gostuju ekipi Jang Bojsa u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Dan uoči utakmice strateg crveno-belih Vladan Milojević odgovarao je na pitanja novinara, a na provokaciju jednog Švajcarca je imao spreman odgovor.

Na početku konferencije je Zvezdin strateg izneo očekivanja od meča sa Jang >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojsom.

- Biće sigurno teško. Znamo da smo u plej-ofu i teško je porediti sa drugim, ranijim utakmicama. Igramo protiv dobre ekipe, prvaka svoje zemlje. Biće ovo prvo poluvreme, ali najvažnije je da damo sve od sebe i da odigramo najbolje što znamo. Biće ovo zanimljiva utakmica - rekao je Milojević.

Zatim je usledilo provokativno pitanje jednog švajcarskog novinara koji je rekao da su prošle godine navijači Crvene zvezde pravili probleme i zanimalo ga je da li Vladan Milojević može da utiče na njih.

- Ne znam zašto to potencirate. Naši navijači su verni, i ne verujem da će biti incidenata. Malo je nekusno da se stalno to potencira o Srbima. Probleme prave i navijači iz drugih zemalja - odbrusio je šef stručnog štaba tima iz Ljutice Bogdana.

U nastavku je Milojević pričao o motivaciji koju donosi ova faza takmičenja.

- Motiv je veliki, tražiću od mojih igrača da uradimo sve. Poštujemo Jang Bojs, ali neka uradimo sve. Mi ne predstavljamo samo klub, već i našu zemlju i naš narod.

Na kraju je novinare interesovalo da li će crveno-belima možda biti lakše protiv Švajcaraca nego što je to bio slučaj sa Kopenhagenom.

- I Danci su fenomenalna ekipa. Pitanje je da li je psihološka prednost na našoj strani. Oni nemaju premca u Švajcarskoj i direktno su u kvalifikacijama i to govori o njihovoj snazi - zaključio je Milojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda glumica i TV voditeljka Sofija Rajović, bivša devojka Miloša Teodosića.

Take a deep breath, I’m giving you my wings... #photo @mirkotabasevic #makeup @marijastosicmua

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Dec 24, 2018 at 10:41am PST

#photo @mirkotabasevic #makeup @marijastosicmua

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Dec 23, 2018 at 2:14am PST

#photo @mirkotabasevic @micromaniac #makeup @marijastosicmua

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Sep 24, 2018 at 6:25am PDT

#photoby @markoradan #makeupby @marijastosicmua haljina @booutiquechic

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Jul 22, 2018 at 5:08am PDT

#makeup @marijastosicmua #hairstyle @la_marta3105

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Jul 4, 2018 at 8:28am PDT

@la_marta3105 zadužena za zdravu i lepu kosu :)

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Apr 13, 2018 at 9:47am PDT

@kimberly.makeup HVALA!

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Apr 9, 2018 at 10:54am PDT

#hvar

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Jul 8, 2017 at 1:10pm PDT

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Jul 6, 2017 at 6:29am PDT
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Jang Bojsa obećava spektakl: Hoću da rizikujemo i igramo ofanzivno

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2019

Iako mnoge svetske kladionice, pa i MOZZART, nameću Jang Bojsu ulogu blagog favorita uoči sutrašnjeg prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde, trener švajcarskog šampiona Gerardo Seoane (40) pokušava da spusti loptu. U najavi utakmice na konferenciji za medije trofejni trener...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milojević zapušio usta Švajcarcima: Budite bezbrižni, naši navijači su šampioni Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2019

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Švajcarske) Ništa neće biti rešeno u Švajcarskoj. Ovo je samo prvo poluvreme, poruka je Zvezdinog trenera Vladana Milojevića sa konferencije na stadionu u Bernu pred sutrašnji meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Janga Bojsa (21.00). Zvezdin strateg je u svom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Boaći: Najvažnije je da se ekipa plasira u Ligu šampiona

Izvor: RTS, 20.Avg.2019

Centarfor Crvene zvezde Ričmond Boaći, pred prvi duel sa Jang Bojsom u Bernu u plej-ofu za Ligu šampiona, kaže da mu nije važno da postigne gol, već da ekipa pobedi i dođe na korak do drugog u nizu plasmana u krem evropskog fudbala. Sreda 21.00 čas, RTS1 i RTS Planeta. ...

Nastavak na RTS...

Milojević odbrusio Švajcarcima: Stalno se potencira ponašanje Srba, a ima gorih navijača

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za novinare pred prvi meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Meč se igra u sredu u Bernu. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno ticalo se i eventualnih ispada Zvezdinih navijača.. U kladionici MaxBet...

Nastavak na 011vodič.com...

Trener Jang Bojsa otkrio recept, ovako će na Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Švajcarci žele povoljan rezultat pred revanš u Beogradu...Fudbaleri Jang Bojsa pred sobom imaju zadatak da eliminišu Crvenu zvezdu u plejofu Lige šampiona, prvu utakmicu Švajcarci igraju u Bernu...Trener švajcarskog šampiona Gerardo Seonane najavio je brzu i atraktivnu igru svoje ekipe..."Biće...

Nastavak na Sportske.net...

ANKETA: Koji će sastav izvesti Milojević protiv Jang Bojsa?

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 11:57

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju od 21 sat u Bernu ekipi Jang Bojsa, a kao što ste navikli ovde možete da prognozirate vaših startnih jedanaest...Šampion Srbije oslabljen je u Švajcarskoj, pošto zbog kartona ne igraju Jovančić i Milunović, a zbog povreda Babić i Pavkov...Zbog toga Milojević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.