Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.08.2019.

11:30

ANKETA: Koji će sastav izvesti Milojević protiv Jang Bojsa?

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju od 21 sat u Bernu ekipi Jang Bojsa, a kao što ste navikli ovde možete da prognozirate vaših startnih jedanaest.

Izvor: PT

Autor: PT

ANKETA: Koji će sastav izvesti Milojević protiv Jang Bojsa?
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Šampion Srbije oslabljen je u Švajcarskoj, pošto zbog kartona ne igraju Jovančić i Milunović, a zbog povreda Babić i Pavkov.

Zbog toga Milojević nema mnogo prostora za manevar, ali neka dilema uvek postoji.

Među stativima stajaća Milan Borjan, heroj Zvezde iz Kopenhagena. U Bern je otputovao i rezervni golman Zoran Popović, ali će on na gol jedino ako se Borjan bude požalio na neki bol.

Odbrana crveno-belih bila je odlična u dvomeču sa Kopenhagenom. U startnoj postavi naći će se Radovan Pankov, koji u timu menja Milunovića, koji je u Danskoj dobio crveni karton.

Društvo će mu praviti Degenek, dok će po bokovima igrati Rodić i Gobeljić. Za tim konkurišu Žander, kojeg ćemo verovatno videti na terenu u nekom trenutku, i Stojković, koji će teško upisati minut u Bernu.

Na sredini je najveća gužva i tu Milojević ima i najviše muka. El Fardu Ben nije dovoljno spreman, Simić je odigrao 90 minuta u Subotici, dok je Garsija tek za vikend došao u klub.

Ipak, Argentinac je došao kao veliko pojačanje i zbog toga je možda najrealnije da se on nađe u prvih 11. Mesto Jovančića zauzeće Ivanić, koji će igrati uz Kanjasa, Marin će biti ispred njih, kao i Vukanović.

Za tim konkurišu i Petrović, Vulić i Nikolić

Tomane iza sebe ima odličnu utakmicu u Subotici, ali će se od starta naći Ričmond Boaći. Napadač Zvezde odmarao je za vikend i 100 odsto spreman čeka duel.

Portugalac bi šansu mogao da dobije u drugom poluvremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve