BEZ DLAKE NA JEZIKU: Lazić PROGOVORIO o UZROCIMA drugog vezanog poraza! Evo šta je PORUČIO navijačima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Lazić PROGOVORIO o UZROCIMA drugog vezanog poraza! Evo šta je PORUČIO navijačima...

Alba nadigrala Crvenu zvezdu u "Štark Areni".

Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde, rekao je novinarima posle poraza od Albe (94:85) da je drugi vezani neuspeh u Evroligi uzrokovan "povredama, umorom, ali i padom koncentracije u završnici".

Ipak, Lazić se izvinio navijačima i pozvao ih da nastave da bodre crveno-bele, a da će ekipa dati maksimum da se iskupi za neuspehe protiv Litvanaca i Nemaca.

- Drugi poraz zaredom, nije prijatna situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubiti dva puta uzastopno kod kuće. U punoj hali pred našim navijačima stigao nas je umor, povrede... Ipak, ne želim da tražim alibi u tome, svi su u istom problemu. Upravo zbog tih stvari trebalo nam je više koncentracije. Dozvolili smo im previše otvorenih šuteva, dobro ih je služio šut, o čemu svedoče 94 ubačena poena. Žao mi je, izvinjavam se navijačima. Siguran sam da ćemo se iskupiti - poručio je Lazić.

Kapiten Zvezde je upitan zbog čega je loše odigran napad za pobedu.

- Plan za poslednji napad je bio da postignemo poene i pobedimo, nismo imali koncentracije i to nas je koštalo poraza - zaključio je Lazić.

Podsetimo, srpski šampion sada ima skor 9-11 u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

Pogledajte slike sa meča Crvena zvezda - Alba u galeriji
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Štimac pobesneo posle Albe: Nemojte da dolazite u halu, ko nas bude pljuvao imaće problem sa mnom

Izvor: Večernje novosti, 18.Jan.2020, 00:13

Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu – rekao je iskusni centar Zvezde Nikome u Crvenoj zvezdi nije prijatno posle drugog uzastopnog evroligaškog poraza u beogradskoj “Štark areni”. Posle Žalgirisa, crveno-beli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.