Štimac pobesneo posle Albe: Nemojte da dolazite u halu, ko nas bude pljuvao imaće problem sa mnom

Novosti online

17. 01. 2020. u 21:58

Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu – rekao je iskusni centar Zvezde

Штимац побеснео после Албе: Немојте да долазите у халу, ко нас буде пљувао имаће проблем са мном

Vladimir Štimac foto: M. Vukadinović

Nikome u Crvenoj zvezdi nije prijatno posle drugog uzastopnog evroligaškog poraza u beogradskoj “Štark areni”. Posle Žalgirisa, crveno-beli su doživeli neuspeh i protiv Albe, koja je posle produžetka slavila 95:84.

Centar srpskog i regionalnog šampiona Vladimir Štmac je posle meča imao jasnu poruku za sve one koji u halu dolaze da vređaju igrače.

- Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže i što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... Ja znam da je teško, niko ne voli da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim ko to pokuša da uradi.

Iskusni centar, koji treći put u karijeri nosi dres Zvezde, nije se na tome zaustavio.

- To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu. Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo... Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže - rekao je Štimac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Mirkos

17.01.2020. 22:12

Tako ti je to u sportu u Srbiji.. Kad dobijas viču ti care, kralju, legendo.. Kad gubis je. u ti sve zivo!

Normalno

17.01.2020. 23:33

@Mirkos - Uvek prema zasluzi. E sad nek bude uporan do kraja sezone sa prvom petorkom protiv Žalgirisa i Albe i biće veselo.

Професор 0.6

17.01.2020. 22:49

Ти дајеш срце зато што квалитета немаш...

i sada još trebaju da nam skaču po glavi

17.01.2020. 23:43

Pa i treba. Ako to ne čine ništa se neće promeniti u igri. Tebi svaka čast, ali ima balvana kojima definitivno nije mesto u Zvezdi, a pitanje i u kom to klubu KLS bi mogli da nađu mesto.

Dragan Lo

18.01.2020. 00:11

Kako prigradski kukaju kad izgube, ko za mrtvima majko mila. Ko ih ne zna, rekao bi, neki košarkaški čarobnjaci.

Ljubinko

18.01.2020. 07:25

Pretpostavljam da navijaci ovako reaguju zbog previse stranaca u timu a koji ne daju svoj maksimum kao sto bi neki domaci igrac.

,m

18.01.2020. 09:55

kak Stimac zavidi red,cisto srpsko prezime.. jbg kupio klub,njegovo privatno vlasnistvo pa vam on odredjuje ko ce na utakmicu a ko kuci..