A PRIČA SE DA IDE U ZVEZDU: Kakav preokret u Kupu - TRI gola za preokret u 92. minutu! (VIDITE GOLOVE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 17:57

A PRIČA SE DA IDE U ZVEZDU: Kakav preokret u Kupu - TRI gola za preokret u 92. minutu! (VIDITE GOLOVE)

Drama do kraja.

Neverovatan meč na Banovom brdu.

Čukarički je uspeo da savlada Radnički iz Niša sa 3:2 (1:2) u izuzetno zanimljivom meču u kom je briljirao Slobodan Tedić, pozajmljeni igrač Mančester sitija za koga se ozbiljno interesuje Crvena zvezda.

Birmančević je prvi pretio pred golom Radničkog, a onda je na drugoj strani Čumić uspeo da donese prednost gostima iz Niša u 14. minutu.

Samo devet minuta kasnije Čumić uspeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo da zatrese mrežu Brđana, da bi nakon toga Čukarički preuzeo stvar u svoje ruke.

Todorovski je srušio Birmančevića u kaznenom prostoru na drugoj strani, a Tedić je za razliku od Mihajlovića bio siguran u 45. minutu. Igrač Radničkog je kasnije u 55. minutu bio neprecizan sa bele tačke.

Kazna je usledila na samom kraju.

Ristić je branio fenomenalno, Čukarički napadao, a Radnički je poklekao u 82. minutu kada je Tedić glavom uspeo da donese izjednačenje svom timu.

Nije to bilo sve, Čukarički je uspeo da stigne do plasmana u polufinale ponovo preko Tedića.

Igrao se 92. minut utakmice, Tedić je postigao i svoj treći gol na utakmici za veliku pobedu svog tima, a tako je Radnički definitivno ostao bez šansi za izlazak u Evropu sledeće sezone.

Pretposlednja utakmica četvrtfinala Kupa Srbije igra se između Radnika i Partizana igra se u Surdulici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.