Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Feb.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONUDA IZ MADRIDA KOJA SE NE ODBIJA: Benzema i Meridianbet – tandem iz snova!

Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona igraju Real Madrid i Mančester Siti, a „kraljevići“ su domaćini u prvoj utakmici ovog dvomeča, od 21.00. Raspoloženje je različito u taborima rivala, ali zato su Meridianbet kvote slične: pobeda Reala iznosi 2.75, a trijumf Sitija 2.55. Remi se plaća koeficijentom 3.55. „Građane“ je UEFA suspendovala na dve … Članak PONUDA IZ MADRIDA KOJA SE NE ODBIJA: Benzema i Meridianbet – tandem iz snova! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl u Madirdu, Real čeka "otpisani" Siti

Izvor: RTS, 26.Feb.2020

Fudbaleri Real Madrida igraju večeras od 21.00 protiv Manečster sitija prvi meč osmine finala Lige šampiona. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a. . U jednom od derbija prve eliminacione runde ovosezonske Lige šampiona,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.