Spektakl u Madirdu, Real čeka otpisani Siti

Izvor: RTS, 26.Feb.2020, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Madirdu, Real čeka "otpisani" Siti

Fudbaleri Real Madrida igraju večeras od 21.00 protiv Manečster sitija prvi meč osmine finala Lige šampiona. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.
U jednom od derbija prve eliminacione runde ovosezonske Lige šampiona, najtrofejniji evropski klub na svom "Santijago Bernabeuu" ugostiće još uvek aktuelnog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Engleske.

Pep Gvardiola dovodi ekipu u svoju zemlju nakon velikog potresa koji je izazvan kaznom koju je Uefa izrekla "građanima", a na koju su se oni danas i zvanično žalili.
No, to ne mora mnogo da utiče na igru i duel protiv trinaestostrukog osvajača evropske titule, koji u meč pak ulazi nakon kiksa protiv Levantea (1:0) i gubitka prvog mesta u španskom prvenstvu.
Ipak, Liga šampiona je uvek važna za "kraljevski klub", koji u tom takmičenju uvek ima najviše moguće ambicije, a kada je Zinedin Zidan na klupi šanse za uspeh su još veće, s obzirom na njegov sjajan niz i tri vezane titule prvka Evrope u periodu od 2016. do 2018. godine.
Poslednji dvomeč ovih rivala odigran je 2016. godine, kada je posle meča bez golova na Ostrvu, Real slavio u revanšu minimalnim rezultatom i otišao dalje.
Večeras će Siti biti puno jači i puno motivisaniji nego tada, s obzirom da su se odavno oporstili od titule u Premijer ligi i sav fokus stavili na uspeh u elitnom takmičenju.
Prema nekim inofrmacijama iz španskih medija bliskih Realu, srpski napadač Luka Jović mogao bi da se nađe u startnoj postavi za taj meč. 
Utakmica u španskoj prestonici počinje u 21 čas uz prenos na RTS 1, strim na RTS planeti i tekstualni komentar na našem portalu.
U drugom meču večeri favorizovani Juventus predvođen Kristijanom Ronladom gostuje ekipi Olimpika u Lionu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti večeras pred 80 hiljada ljudi!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020

Kako će se snaći Gvardiolini puleni?..Večeras od 21h fudbaleri Mančester sitija gostuju u Madridu ekipi Reala u okviru 1/8 finala Lige šampiona...Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, ekipu su manje više zdrave pred ovaj susret, Zidan ne može da računa na zbog povrede zaboravljenog Asensija,...

Nastavak na Sportske.net...

MADRID U ŠOKU! KRALJEVI BESNI NA SUDIJU: Siti napravio preokret za 5 minuta i srušio Real! Lion iznenadio Juventus

Izvor: Kurir, 26.Feb.2020

Fudbaleri Mančester sitija kao gosti su pobedili Real Madrid 2:1, dok je Lion kao domaćin savladao Juventus 1:0 u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.