MLADEN KRSTAJIĆ PRVI PUT PRED NOVINARIMA POSLE MUNDIJALA: Istina je, spremao se puč u reprezentaciji

Izvor: Kurir, 03.Sep.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADEN KRSTAJIĆ PRVI PUT PRED NOVINARIMA POSLE MUNDIJALA: Istina je, spremao se puč u reprezentaciji

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pojavio se prvi put pred novinarima nakon učešća nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Rusiji.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: Hteli su puč, Milivojević nije precrtan

Izvor: RTS, 03.Sep.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da ne postoji sujeta sa njegove strane, nakon što nije pozvao Branislava Ivanovića, Luku Milivojevića i Duška Tošića, iako se složio sa navodima da su pojedinci hteli da naprave puč. ...

Nastavak na RTS...

Krstajić: Stojim iza izjave o „puču“

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 00:32

Više od mesec i po dana po povratku sa Mundijala u Rusiji, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izašao je prvi put pred novinare. Članak Krstajić: Stojim iza izjave o „puču“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.