Policija uhvatila trojicu na gomili tokom Bir festa: Oralno se zadovoljavali pred publikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhvatila trojicu na gomili tokom Bir festa: Oralno se zadovoljavali pred publikom!

Skandal na Beogradskom festivalu piva.

Policija je podnela prekršajne prijave protiv trojice muškaraca P. S., M. I. i N. T. zbog sumnje da su se tokom trajanja Beogradskog festivala piva na Ušću u Beogradu oralno zadovoljavala naočigled brojnih posetilaca ovog događaja!

Incident se dogodio tokom vikenda, a osumnjičeni se terete za narušavanje javnog reda i mira.

- Skandal se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rano ujutru, negde oko četiri sata, i to u neposrednoj blizini ulaza gde se održavao festival piva. Policajcima koji su dežurali tog dana na festivalu bilo je čudno što se oko nekoliko muškaraca konstantno zaustavljaju posetioci i pravi gužva. Nije im bilo jasno šta se dešava, pa su se uputili ka licu mesta. Kada su stigli, bili su šokirani onim šta su videli! Naime, zatekli su trojicu osumnjičenih na delu dok su upražnjavali oralni seks - kaže izvor.

Kako navodi, dvojica muškaraca stajala su sa spuštenim pantalonama, dok je treći bio u klečećem položaju.

- P. S. je klečao ispred dvojice muškaraca i jednom rukom držao polni organ M. I., a potom ga, ispred brojnih posetilaca i policije, stavio u usta! On je drugom rukom držao polni organ M. I. i, ne libeći se ničega, oralno zadovoljavao obojicu mladića nasred parka kod Ušća! Oko osumnjičenih su se okupili brojni prolaznici koji su bili šokirani time što vide, a policija je odmah mladiće privela u policijsku stanicu na razgovor - priča naš sagovornik.

Protiv P. S., M. I. i N. T. podnete su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. - Pretpostavlja se da su osumnjičeni u trenutku radnje bili pod dejstvom alkohola ili narkotika, pa zato nisu bili svesni šta i gde rade. Mladići su ubrzo pušteni iz policijske stanice, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja - dodaje izvor.

Osumnjičenima zbog ovog dela preti kazna rada u javnom interesu od 240 do 360 sati ili zatvor od 30 do 60 dana.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.