Izvor: eKlinika.rs, 08.Maj.2024, 11:01

Voće je zdravo, ali neke kombinacije voća mogu izazavati zdravstvene probleme

Svi volimo voćnu salatu napravljenu od svežeg sezonskog voća. Ona je odličan izvor hranljivih materija koje su nam potrebne za organizam. Međutim, neke kombinacije voća mogu da budu veoma opasne i treba da ih se čuvamo i da ih izbegavamo.
Kako štetne kombinacije voća utiču na naš organizam Bez obzira na to koliko je zdravo ili ukusno voće koje biramo za voćnu salatu ili da bi ga konzumiramo zajedno, moramo da znamo koje voće ne treba jesti zajedno.
Treba da imamo na umu da kombinovanje nekoliko voća može štetno uticati na naš probavni sistem, ali i na naše zdravlje, rekla je za HealthShots savetnik za ishranu dr Swathi Reddy. Voće je veoma hranljivo i puno vitamina i minerala....

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.