Narodna banka Srbije: Druga rata poreza na imovinu fizičkih lica 15. maja, sa Dinom bez provizije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 10:59

Narodna banka Srbije: Druga rata poreza na imovinu fizičkih lica 15. maja, sa Dinom bez provizije

Narodna banka Srbije podseća građane da druga rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2024. godinu dospeva na naplatu 15. maja i da je samo Dina karticom moguće bez provizije izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija.
Dina karticom, takođe bez provizije, moguće je platiti porez na dohodak građana, porez na promet motornih vozila, porez na dohodak građana na prihod od poljoprivrede i šumarstva i doprinose za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika, na šalterima Uprave, saopštila je NBS.
Isto tako, na šalterima Uprave za trezor Dina karticom mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok za plaćanje poreza na imovinu ističe 15. maja

Izvor: Danas, 08.Maj.2024

Rok za plaćanje druge rate poreza na imovinu za fizička lica za 2024. godinu dospeva 15. maja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.