Bir Fest 2014: Nema pauze za pivopije, očekuje se nastup Sanje Ilića i Balkanike!

Izvor: Blic, 15.Avg.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bir Fest 2014: Nema pauze za pivopije, očekuje se nastup Sanje Ilića i Balkanike!

Treće veče 12. po redu Bir Festa polako se zahuktava, dok sve veći broj ljubitelja piva i dobre muzike ulazi na kapije festivala na Ušću. Vreme je dobro, i za razliku od jučerašnjeg dana, za sada nema kiše.

Sve je spremno za nastup Sanje Ilića i "Balkanike", U VIP delu nalazi se Andrej Ilić sa devojkom, koji je došao da uživa u očevom nastupu.

Posle "RHCP" tribjut benda, nastupiće Sanja Ilić i Balkanika, koji uživaju u bekstejdžu gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opuštaju pred izlazak na binu u 20 časova.

Njihov nastup je prvi danas, i predstavlja uvertiru za vrhunac večeri, koncert "Plavog Orkestra".

Lepo vreme ide na ruku posetiocima treće večeri beogradskog Bir Festa, pa se nekoliko desetina njih već okupilo na Ušću gde uživaju u energičnom nastupu "Red Hot Chilli Peppers Tribute benda".

Selfi za Blic

Svi posetioci festivala mogu da se fotografišu na Blicovom štandu, te da putem svog Instagram profila podele sliku uz heštag #selfiezaBlic.

Fotografija će se odmah naći na našem video bimu, a ona sa najviše lajkova krasiće naš oficijalni sajt www.blic.rs.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fest,   Pivo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.