Bir Fest 2014: Nema pauze za pivopije, Ušće utonulo u hitove Plavog Orkestra!

Izvor: Blic, 15.Avg.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bir Fest 2014: Nema pauze za pivopije, Ušće utonulo u hitove "Plavog Orkestra"!

Treće veče 12. po redu Bir Festa dolazi do vrhunca, jer je na bini "Plavi Orkestar", koji svojim dobrim, starim hitovima uveseljava publiku.

Veselo je i u VIP sektoru, gde svi đuskaju i uživaju u starim hitovima jednog od najpopularnijih bendova stare Jugoslavije.

Ovacije i gromoglasni aplauzi, pa i poneka suza ispratili su evergrin "Bolje biti pijan nego star".

-Prva pesma zbog koje su nam isključivali struju na koncertima, pesma koja se ne vrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na radio stanicama - bile su reči kojima je Loša najavio numeru "Revolucija".

- Sada ide jedna pesma o ljubavi koju sam imao u vašem gradu, a šta ću, bio sam mlad - poručio je pevač kao uvod u pesmu " Kad mi kažeš", a publika je horski zapevala refren "zavela me ta Beograđanka...."

- Hvala ti Beograde! - poručio je Loša sa bine, i zatim razigrao publiku dobrim starim hitom "Ti si moja sudbina".

Loša i "Plavi Orkestar" otvorili su ovogodišnji nastup pesmom "Odlazim", a publika uglas peva stihove ove numere.

Sanja je na kraju nastupa predstavio sve članove benda, uključujući i novog pevača, Mladena, koga publika poznaje po učešću u muzičkom šou programu "Prvi glas Srbije".

Balkanika je privukla nekoliko hiljada ljudi koji polako pune Ušće. Ljubitelji piva uživaju u napitku od ječma, ali i u odličnim ritmovima koje im pruža Sanja Ilić sa svojom grupom.

Andrej Ilić sa devojkom

Sve je spremno za nastup Sanje Ilića i "Balkanike", U VIP delu nalazi se Andrej Ilić sa devojkom, koji je došao da uživa u očevom nastupu.

Posle "RHCP" tribjut benda, nastupili su Sanja Ilić i Balkanika, koji su uživali u bekstejdžu gde su se opuštali do 20 časova, kada su izašli na binu.

Lepo vreme ide na ruku pivopijama trećeg dana beogradskog festivala piva, pa se nekoliko desetina njih već okupilo na Ušću gde uživaju u nastupu "Red Hot Čili Pepers tribjut benda".

Selfi za Blic

Svi posetioci festivala mogu da se fotografišu na Blicovom štandu, te da putem svog Instagram profila podele sliku uz heštag #selfiezaBlic.

Fotografija će se odmah naći na našem video binu, a ona sa najviše lajkova će se naći i na našem oficijalnom sajtu www.blic.rs.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Moderan zvuk Balkana

Izvor: Danas, 16.Avg.2014, 01:04

Privilegija je svirati pred ovakvom publikom. Beograde, volimo te, ovim rečima je treće večeri na Bir Festu svoj nastup započeo Sanja Ilić i Balkanika. Premijerno su izveli pesme sa novog albuma, zajedno sa Nemanjom Kojićem Kojotom, članom grupe Eyesburn...Nadolazeća "plima" zadovoljstva nastupila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.