SUKOB NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA KOD JAGODINE

Izvor: Kurir, 20.Feb.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA KOD JAGODINE

Nekoliko navijača je, posle ukazane lekarske pomoći, pušteno na kućno lečenje

JAGODINA - Navijači Crvene Zvezde i Partizana sinoć su se sukobili na auto-putu kod Jagodine, posle košarkaške utakmice u Nišu, nezvanično saznaje RTS.

Nekoliko navijača je, posle ukazane lekarske pomoći, pušteno na kućno lečenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Kako prenose agencije, na autoputu Beograd - Niš, kod Bagrdana, sat posle ponoći, došlo je do obračuna grupe mladića, za koje policija sumnja da su navijači, koji su se vraćali sa košarkaške utakmice Crvena zvezda - Partizan, odigrane sinoć u Nišu.

"U obračunu je zapaljen kombi kosovskomitrovačke registracije, više lica je povređeno, a jedna osoba zadobila je teške telesne povrede, saobraćaj ka Beogradu bio je u prekidu do 1,45 minuta", saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

"Putnike u kombiju presrela je i napala grupa od oko 30 ljudi iz više putničkih automobila, nakon što je kombi sa 17 putnika zaustavljen. Kombi je zapaljen, a napadači su svojim vozilimanapustili mesto događaja", stoji u saopštenju.

Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača, koji se terete "da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obračun navijača Partizana i Crvene Zvezde: Zapaljen kombi, povrijeđeno više lica

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2012

JAGODINA - Na autoputu Beograd - Niš, kod Bagrdana, noćas oko 1 sat, došlo je do obračuna grupe mladića, za koje policija sumnja da su navijači, koji su se vraćali sa košarkaške utakmice Crvena zvijezda - Partizan, odigrane sinoć u Nišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Srbi hteli da spale Srbe sa Kosova

Izvor: medio.rs, 21.Feb.2012, 09:23

Navijači Crvene zvezde i Partizana krvavo su se obračunali na autoputu Beograd - Niš kod Jagodine u noći između nedelje i ponedeljka, nekoliko časova posle finalne utakmice košarkaškog kupa.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.